O nama

Osim izrade projekata za nove objektae imamo i zavidno iskustvo kod:

  1. Rekonstrukcije trupa ( metalna, drvena konstrukcija i stakloplastika)
  2. Zamjene pogonskih strojeva
  3. Izrade svih potrebnih proračuna
  4. Izrade klasifikacione dokumentacije
  5. Izrada radioničke dokumentacije

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da je naveći doprinost kod projektiranja plovnog objekta kad postoji mogučnost da u toku smog procesa u potpunosti provedeš zamisao. Iz tog smo razloga odlučili na osnovu vlastite analize provesti samostalno cjelokupni posao, od samog začetka do konačnog korištenja projekta u eksploataciji.

Našu smo osnovnu djelatnost  iskoristili za izvršiti marketinšku funkciju , prodaje brodica,projektiranje brodice, modeliranje brodice, izradu kalupa, izradu prototipa i prodaju brodica. Četrdesegodišnje iskustvo u projektiranju iskoristili  smo za  osmislili  mini jahtu BLUEWAY 20 SD-C.

Prototip  brodice koju smo izgradili, predstavlja novost  na tržištu, iz razloga jer se cjelokupan prostor brodice može maksimalno iskoristiti za mnogobrojne funkcije. Trup brodice izrađuje se od stakloplastike ,   od strane vrhunskog proizvođaća ( ili u vlastitoj  izvedbi –  mala plovila  proizvodnja poliesterskih brodica), od kvalitetnih materijala, čime se osigurava kvaliteta i trajnost brodice. Svojom funkcionalnošću, komforom i kreativnim futrističkim dizajnom, brodica je osmišljena prvenstveno za dnevno iznajmnljivanje (renta a boat) i višednevno krstarenje, charter, za manji broj osoba. Brodica se može koristiti i za rekreativnu plovidbu i sportski ribolov i to u svim sezonama. Robusna konstrukcija brodice i stabilnost na moru omogućuje brodici plovidbu po težim  vremenskim uvjetima.

Blue Way d.o.o

  • Poduzeće za projektiranje brodica , jahti i brodova , modeliranje i izradu kalupa i najam plovila
  • OIB: 99593344962
  • Pješčana uvala V ogr. 34,
  • 52100 PULA
  • Tel. 098 625086