Probne vožnje

TOČKA C.) TVORNIČKI TEST BRODICE U MORU 

Prvi test održan je 15.05.2018. sa skipperom i minimalnim zalihama i neobojanim trupom kako bi se dobili  podaci za utjecaj podvodnog dijela trupa te utjecaj hrapavosti boje na brzinu, i definirao brodski  vijak.

TOČKA B.) VOŽNJA KOD PUNOG OPTEREČENJA BRODICE , sa 5 osoba, gorivom i slatkom vodom, na valovima od 0.6 m , sa vjetrom od 3-4 Bf.

TOČKA A.) TESTOVI U REALNIM OPTEREČENJIMA KOD RAZLIČITIM SREDNJIM UVJETIMA MORA I VJETRA izvođeni su tokom Juna 2018.

D.)  PROBE BRODICE ZA KUPCE BRODICE :

NEMOGUĆE JE OPISATI  OSJEČAJ NA BRODICI. TO JE MOGUĆE  SAMO PROBOM. 

Osobito se to odnosi na  BLUEWAY 20 Convertible Cruiser sa velikim brojem inovativnih rješenja. Potrebno je upoznavanje sa brodicom posebno kada se  brodica kupuje za obitelj, Najbolje je da cijela obitelj prisustvuje probi u moru.Moguće je da svi ljudi nisu u stanju prihvatiti neko od rješenja. Svatko od brodice očekuje nešto izuzetno i brodicu je potrebno uskladiti sa željama kupaca, Brodicu je potrebno zavoljeti. Prepustite to našim stručnjacima. 

 Ne ustručavajte nas nazvati kako bismo dogovorili probnu vožnju brodice i dogovorili. odgovarajuću opremu. REZERVIRAJTE  PROBNU VOŽNJU NA VRIJEME !

Probe vožnje izvodimo besplatno u Pješčanoj Uvali , 5 km od Pule. Očekujemmo da će se probne vožnje brodica za zainteresirane kupce započeti od 01.Aprila. 

Dovoljno je najaviti vašu posjetu na tel : 091 9573041 ili 098 625086  ili nam pošaljite informacije u vezi vaše posjete na:   info@blueway-boat.com ili blueway.boat@gmail.com

Blue Way d.o.o  za projektiranje brodica , jahti i brodova , modeliranje i izradu kalupa i najam plovila

OIB: 99593344962

Pješčana uvala V ogr. 34,

52100 PULA